#Cut4Zayn

 

 

Jag skrollade genom mitt twitterflöde och fick syn på något otroligt skrämmande, Ni minns hashtaggen #cut4bieber som var stor under en tid… Nu har historien återupprepat sig själv fast den här gången är det #cut4zayn som gäller. Det är tusentals fans som runt om i Världen har skurit upp sina handleder och hundratals har tagit sina liv för att dem vill inte att Zayn ska sluta i One direction.

(Klicka på bilden för att se den ocensurerade bilden, känsliga läsare varnas)

 Ja, var ska jag börja. Jag kan börja med att påpeka att detta är så otroligt FEL! Jag har aldrig varit en fangirl överhuvudtaget så jag kanske inte kan förstå det till hundra procent men hur tänker man när man skadar sig själv för att sin idol gör något för sin sin skull? Det är ju en anledning att Zayn har hoppat av bandet och det kanske handlar om att han måste göra det för sin skull. Han har faktiskt varit med i bandet under 5 års tid och det kan inte vara enkelt att ha sin tid som ungdom framför kameran. Han har ju inte haft någon som helst frihet och han kanske, bara kanske måste hoppa av bandet för att inte totalt gå in i väggen. Ytterligare en sak som jag verkligen inte förstår det är vad det skulle hjälpa att skära upp sina handleder eller att ta sitt liv? Man gör ju det ju inte enklare för Zayn precis och om man nu verkligen älskar sin Idol så måste man faktiskt förstå att han har känslor och även han är mänsklig. Jag tycker inte att det är rätt att låta en människa behöva ta på sig ansvaret av tusentals ungas liv och han ska inte behöva känna att det är hans fel att folk faktiskt tar sina liv. Det Zayn verkligen hade velat hade nog varit att hans fans accepterade hans beslut och stöttade han istället. Det finns ingen person som det är okej att ta sitt liv för. Ens liv är ens värdefullaste ägodel och det är inget man ska ”ge bort” oavsett vad.

Att skada sig själv är fegt och fel. Det finns ingen situation där enda lösningen är att ska sig själv eller ta sitt liv och om jag kunde så skulle jag verkligen ge alla som behöver en kram och om ni känner någon som skadar sig själv så är det bästa du kan göra att se till att denna person får hjälp och det kanske känns jobbigt i stunden men du kan faktiskt rädda ett liv och det är ovärdeligt.

Detta inlägg är kanske inte helt korrekt ,sammanhängande och inte heller grammatisk korrekt men jag känner att jag var tvungen att skriva detta för att förhindra att fler folk gör förjävliga saker. Ni kanske inte orkade läsa hela texten så här har vi en snabb sammanfattning:

ATT SKADA SIG SJÄLV FÖR NÅGON ANNAN ÄR FEL OCH NI SOM HÅLLER PÅ MED DET MÅSTE SLUTA.

Den forne bandmedlemmen  Liam la upp detta på sin Twitter och han sammanfattar mina tankar väldigt bra.. 

 


Inez    •     •   http://izan.blogg.se

Så himla sjukt!!! Jag har hört att Zayn har drogproblem och att han därför inte får vara med. Hur som helst helt sjukt att människor gör sånt där!!

♀ R E V O L T E N ♀    •     •   http://revolten.se/

Asså sådant självskadebeteende som vissa skapar hos sig själva enbart för att en idol gör ngt ... det är bara så patetiskt. Asså jag vet inte ens vad jag ska säga. *skakar på huvudet*


Kom ihåg mig?
Hejsan peepz!
Jag heter Emilia och är 17år
Jag tycker om segling,fotografi och Pizza och den 4 juli så åker jag till...
AUSTRALIEN SOM UTBYTESSTUDENT (!!!)
... och kommer vara borta i nästan ett år och det är det denna bloggen kommer handla om :)

Det kommer nog inte vara den mest uppdaterade bloggen men jag hoppas att det blir den gladaste bloggen

Kärlek på er♡