Det går utför.

Jag märker att bloggstatistiken går utför nu när jag är sjuk och det beror nog på att jag faktiskt lägger nästan noll tid på bloggen. 
 
Natten till idag har varit den värsta på länge.  Haft otrolig huvudvärk och haft svårt och andas. Plus det så hade jag febertoppar som var 40 grader. Jag sov 16 timmar i natt men det var då ingen kvalitet sömn precis.
 
Nej. Jag är sjuk så bloggen står ganska tom. Så är det bara.  Min hälsa går före mitt bloggande.
 
Kram på er.

En gåva från naturen.

Var ute på en kort promenad förrut för att försöka få lite frisk luft och då fick jag syn på detta trädet.
En liten rosett liknande sak runt trädet. Det kanske bara är jag som uppskattar sånt här men det är ju typ det sötaste jag sett ( förklarar hur "beige't" mitt liv är, heh) Jag tror att det fanns en mening med bandet runt trädet eftersom alla andra träd runt omkring var kapade menmen. Jag tyckte att det var sött iallafall.
 
Denna 2 km promenad var det mest spännade som hänt mig denna dagen. Lunginflammationen tar ut sin rätt om man säger så... 
Jag orkar tyvärr inte skriva något ordentligt inlägg eftersom jag verkligen måste gå och lägga mig för jag orkar verkligen inte vara vaken mer. ( Är medveten om att klockan är halv nio men jag är sjuk och tycker synd om mig själv så döm mig inte ... ) 

Sprucken iPad och lunginflammation.

Ni kanske noterade att det inte skrevs några blogginlägg igår men det finns en anledning.. 
Det började med att jag gick till vårdcentralen för att försöka få reda på varför det var så svårt för mig att andas eftersom medicinerna som jag fick utskrivna förra veckan inte hjälpte överhuvudtaget..
Efter alla några timmar på vårdcentralen så fick en läkare lyssna på mina lungor och jag fick diagnosen lunginflammation. Härligt! Med den diagnosen så får jag basically inte gå utanför dörren på minst 3 dagar. 
När jag kom hem så var det första jag gjorde, att tappa ipaden i kakelgolvet. Helt jävla otroligt. Den sprack och det kändes som att en del av min själ sprack med den.. GAAH..
Mina ilandsproblem är enorma just nu då det kostar 1000 kr att laga skiten och all min medicin har gått på över 1000 kronor också vilket leder till att jag inte kommer ha råd att köpa ny kamera på ett bra tag. Jag är så arg just nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen..
 
Nu ska jag ta och tröst-äta lite honungsmelon och försöka komma på en plan på hur man får tag i pengar snabbt och lagligt.
Hejsan peepz!
Jag heter Emilia och är 17år
Jag tycker om segling,fotografi och Pizza och den 4 juli så åker jag till...
AUSTRALIEN SOM UTBYTESSTUDENT (!!!)
... och kommer vara borta i nästan ett år och det är det denna bloggen kommer handla om :)

Det kommer nog inte vara den mest uppdaterade bloggen men jag hoppas att det blir den gladaste bloggen

Kärlek på er♡